Puhelin: 03 883 4651   |    Email: etunimi.sukunimi@valverak.fi

Kesän alussa on valmistunut As Oy Lahden Askonhovi

Kesän alussa on valmistunut As Oy Lahden Askonhovi ja ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet uuteen kotiinsa. Asuntoja on vielä tarjolla halukkaille.

Kesän kynnyksellä valmistui myös jäteveden puhdistamon saneeraustyö. Jätevedenpuhdistamon saneeraus toteutettiin Heinolan kaupungille. Jätevedenpuhdistamolla saneeraustyötä johti Mika Honkamäki.

Kesällä aloitimme palveluasuntojen rakentamista sekä Lahdessa että Orimattilassa. Lisäksi Lahdessa on valmistumaisillaan Ahtialan S-Marketin laajennus ja myymälän uudistus.

Kiinteistö Oy Lahden Avainkiinteistö

Lahdessa rakennamme Kiinteistö Oy Lahden Avainkiinteistöille ”Lastentaloa” kokonaisurakkana. Kohteessa on 12 palveluasuntoa tarvittavine oheistiloineen. Ennen uudisrakentamiseen ryhtymistä tontilta purettiin kaksi erillistä asumisyksikköä.

Uusi rakennus toteutetaan betonisena valuharkkorunkona. Rungon toteutus on kovin työvoimavaltainen. 
Työmaa on kesän aikana saanut purkutyöt tehtyä, rakennus on saanut perustukset ja alapohjan päälle on alettu rakentamaan runkorakenteita.

Työmaalla toimii vastaavana mestarina Tommi Salomaa.

Lastentalo

Orimattilan palveluasumisyksikkö

Orimattilan Niinikoskella on samoin hyvässä vauhdissa toinen palveluasumisyksikkö. Niinikoskella rakennetaan 13 asunnon asuntolaa myös kokonaisurakkana. Tapolan uusi asuntola tulee valmistuessaan Sylvia-Koti säätiön asukkaiden käyttöön. 

Kohteessa on vietetty kesällä tulevien asukkaiden kanssa peruskiven muuraus ja perustuksiin säilötteen viestejä tuleville sukupolville.

Tapolan uuden asuntolan runko pystytetään puisista CLT-elementeistä, jotka ovat valmistettu Suomessa ja näin edistävät Suomen metsien jalostamista. Elementtien asennus alkaa nyt lokakuun alussa. Kohteen vastaavan mestarin tehtävän hoitaa Petri Pitkälä.

Tapola